Voltin tapahtumat 2022 - ilmoittautuminen ja lipunmyynti


RotuaariRalli-kaupunkiseikkailu on tältä vuodelta ralleiltu ja ilmoittautuminen kevään 2023 tapahtumaan starttaa marraskuussa!

Julkaisemme vuoden 2023 tapahtumapäivän syksyllä ja avaamme lipunmyynnin marraskuussa 2022.


Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla sekä seuraavilla tykyrahavälineillä: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum Saldo/Smartum Pay,  ePassi, Easybreak mobiiliseteli, Edenredin mobiilimaksu sekä Virike-setelit. Kun ryhmän jäsenistä osa tai kaikki maksavat tykyrahavälineillä, valitse maksutavaksi kohta "Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä", ohjeet maksamisesta lähetetään automaattisesti yhteyshenkilöksi valitun henkilön sähköpostiin.

Voit valita maksutavaksi myös laskun: pdf- tai verkkolasku. Pdf-lasku lähetetään automaattisesti yhteyshenkilöksi valitun henkilön sähköpostiin ja verkkolasku (e-lasku) lähtee automaattisesti eteenpäin yrityksen laskutusjärjestelmään, kun olet täyttänyt vaadittavat verkkolaskutunnukset. Laskutuslisä on 10€.

Pääsyliput

Maksettuasi joukkueesi osallistumismaksun tapahtuman pääsyliput toimitetaan ryhmän ilmoittaneen henkilön sähköpostiin. Liput vaihdetaan joukkueen osallistujarannekkeisiin RotuaariRallin kisatoimistossa Rotuaarin aukiolla tapahtumapäivänä.

Vastuullinen tapahtumajärjestäjä

Tapahtumatuotanto Voltti Oy
RotuaariRallin yhteystiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset:

info@rotuaariralli.fi
puh. 040 580 7971