Voltin tapahtumat 2021 - ilmoittautuminen ja lipunmyynti

Tervetuloa ilmoittautumaan RotuaariRalli-kaupunkiseikkailuun

Aika: perjantai 17.9.2021 klo 16.30 - 20.30

Lähtö- ja maaliintulopaikka: Rotuaarin aukio

Valitkaa osallistutteko joukkueenne kanssa rennompaan Jokamiesluokkaan vai astetta vaativampaan Erikoisluokkaan. Valinta tehdään ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa valitsemalla alta joko tuote "Jokamiesluokka" tai Erikoisluokka". Joukkuekoko on molemmissa luokissa 2-6 henkilöä.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, luottokortilla sekä seuraavilla tykyrahavälineillä: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum Saldo/Smartum Pay,  ePassi, Easybreak mobiiliseteli, Edenredin mobiilimaksu sekä Virike-setelit. Kun ryhmän jäsenistä osa tai kaikki maksavat tykyrahavälineillä, valitse maksutavaksi kohta "Ryhmä: jokainen maksaa omilla tykyrahavälineillä", ohjeet maksamisesta lähetetään automaattisesti yhteyshenkilöksi valitun henkilön sähköpostiin.

Voit valita maksutavaksi myös laskun: pdf- tai verkkolasku. Pdf-lasku lähetetään automaattisesti yhteyshenkilöksi valitun henkilön sähköpostiin ja verkkolasku (e-lasku) lähtee automaattisesti eteenpäin yrityksen laskutusjärjestelmään, kun olet täyttänyt vaadittavat verkkolaskutunnukset. Laskutuslisä on 8€.

Pääsyliput

Maksettuasi joukkueesi osallistumismaksun tapahtuman pääsyliput toimitetaan ryhmän ilmoittaneen henkilön sähköpostiin. Liput vaihdetaan joukkueen osallistujarannekkeisiin RotuaariRallin kisatoimistossa Rotuaarin aukiolla tapahtumapäivänä.

Vastuullinen tapahtumajärjestäjä

Tapahtumatuotanto Voltti Oy
RotuaariRallin yhteystiedot ja ilmoittautumiseen liittyvät kysymykset:

info@rotuaariralli.fi
puh. 040 580 7971