Tervetuloa ilmoittautumaan Voltin tapahtumiin!

RotuaariRalli

Ilmoittautuminen RotuaariRalliin on päättynyt. Jos teillä on kysyttävää olemassa olevien joukkueiden kokoonpanosta, haluat tehdä lisäyksen tai muuttaa osallistujaa, ole yhteydessä henna@rotuaariralli.fi.

Aika: perjantai 10.5.2019 kello 16 - 20

Lähtö- ja maaliintulopaikka: Rotuaarin aukio

Valitkaa osallistutteko joukkueenne kanssa rennompaan Jokamiesluokkaan vai astetta vaativampaan Erikoisluokkaan. Valinta tehdään ilmoittautumisen ensimmäisessä vaiheessa valitsemalla alta joko tuote "Jokamiesluokka" tai Erikoisluokka". Joukkuekoko molemmissa luokissa on 2-6 henkilöä.

Maksu- ja toimitustavat

Verkkopalvelussamme voit maksaa suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla sekä seuraavilla tykyrahavälineillä: Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit ja Smartum saldo, Tyky-kuntosetelit ja Tyky-Online-verkkomaksu, ePassi, Easybreak mobiiliseteli sekä Edenredin mobiilimaksu ja Virike-setelit. Voit valita maksutavaksi myös laskun: pdf tai verkkolasku.

Pääsyliput

Maksettuasi joukkueesi osallistumismaksun tapahtuman pääsyliput toimitetaan ryhmän ilmoittaneen henkilön sähköpostiin. Liput vaihdetaan joukkueen osallistujarannekkeisiin RotuaariRallin kisatoimistossa Rotuaarin aukiolla tapahtumapäivänä.

 

Vastuullinen tapahtumajärjestäjä

Tapahtumatuotanto Voltti Oy